X Trofeu de Solitaris i A-DOS

El VOL DE NUIT de Stephane Azzoni va participar a la categoria de solitaris.

CN PORT d'ARO 10-11 d'ABRIL de 2014.-Els passat 10 i 11 d'abril es va dur a terme una nova edició d'aquesta regata de solitaris i a dos. Un vent de garbí entre 8 i 22 nusos va dominar la prova on va predominar el sol durant bona part del dia però que es va anar cobrint per la tarda. La sortida es va dur a terme d'empopada a les 12:00 per a les 14 embarcacions participants. Dos iots no varen acabar la regata, al caure el vent poc abans de la seva arribada, mentre que un tercer no va competir. Amb una distància total de 45 milles de recorregut, essent les Medes punt de passada, l'embarcació guanyadora (Valentina) va invertir poc més de sis hores en navegar la distància del recorregut.

El VOL DE NUIT (10è), un J92 del regatista del Club de Vela Blanes Stephane Azzoni va participar dins la categoria de solitaris arribant en segon lloc darrera del AVE PHOENIX de Joel Brosa. Stephane va invertir 8 hores y 5 minuts en finalitzar un recorregut que va afavorir a les embarcacions grans, amb poques opcions tàctiques una vegada pressa la sortida i aixecats spi tot enfilant un rumb directe fins les illes Medes.

CLASSIFICACIONS 14 IOTS (classes ORC A – ORC C)