El Club

Salutació del president

Benvolguts socis i amics,

És un plaer poder dirigir-me a tots vosaltres i donar-vos la benvinguda a la nostra entitat com a nou president. És un orgull i suposa una gran responsabilitat representar al Club de Vela Blanes i a tots vosaltres.

La pèrdua del nostre anterior president, Amadeu Nualart, va estar un cop dur per tots i espero prendre el relleu amb el suport que m'heu donat, dipositant la vostra confiança en la meva persona, tot continuant l’extraordinària feina que durant més de 80 anys ha caracteritzat aquest Club.

La família que representa el Club de Vela Blanes és del tot heterogènia i és per aquest motiu que tots sumem. Tots fem força i tots hem de navegar en la mateixa direcció. Som un club modern, respectuós amb el medi ambient, que hem experimentat un canvi molt notable en la nostra entitat els darrers anys: millorant notablement les nostres instal·lacions i experimentant un  important creixement de l’oferta de serveis portuaris i esportius. Aquests últims, no és casual, són un dels puntals del nostre Club: vela sostenible, vela de competició, vela inclusiva, vela d’igualtat o vela escolar entre d’altres en són un exemple. L’altre és l’àmbit social. Vivim anys on la comunicació i les noves tecnologies marcaran el futur de les generacions que ens seguiran. La publicitat té un paper determinant en la societat actual, identificant l’individu amb un determinat producte, servei i experiència. Ara tenim l’oportunitat de fer a tots els socis partícips de tots els canvis, oferint-los activitats que els facin sentir arrelats i aconseguint que se sentin identificats amb el primer Club de Vela de Catalunya. Hem de fer valer el sentit de pertinença a una institució, transmetent valors d’esportivitat, solidaritat, superació... tot plegat trobant qualsevol excusa per sortir a navegar en família, amics, sentint-nos que som i formem part d’una gran Club de Vela Blanes.
Finalment voldria adreçar-me a tots els que ens visiteu i aquells que encara no ens coneixeu. Voldria convidar-vos a aquest racó de la Costa Brava, a la nostra població de Blanes, perquè coneixeu les nostres instal·lacions exclusives en un entorn incomparable, perquè gaudiu de l’hospitalitat dels que formem part d’aquesta família, un club format per amics aficionats a la navegació tot just acabada la guerra. Perquè mireu de viure i assaborir la cultura nàutica amb els cinc sentits.

Joan Balaguer
President CVB

 

 

Salutació del president