El Club Esportiu el Vilar revalida el títol de Campió de Catalunya ACELL

El Club Esportiu el Vilar revalida el títol de Campió de Catalunya ACELL

José Luis Cuadrado, Antonio Carmona i Francesc Blasi s'imposen a les dues proves disputades.

El CE Angel Apasa d'Amposta, amb dos equips ocupa la segona i tercera plaça del podi. Mentre Junts En Acció de Vilanova queden quarts.

Club Vela Blanes, 10 de setembre de 2023.- Quatre tripulacions (raquero) varen disputar el Campionat de Catalunya ACELL per a persones amb discapacitat intel·lectual. Dues tripulacions d'Amposta, C.E. Angel Apasa, una de Vilanova, Junts En Acció, i una de Blanes, C.E. El Vilar pertanyent a Aspronis.

Amb un dia solejat amb vents suaus de llevant es varen disputar dues proves molt competides en les que es va imposar la tripulació local amb Juanmi Aguirre com a monitor del grup i amb Jose Luís Cuadrado, Antonio Carmona al timó i Francesc Blasi.

Els dos equips d'Amposta (associació formada per tots els familiars i tutors de les persones amb discapacitat intel·lectual) amb les embarcacions vermella i negre varen aconseguir el 2n i 3r lloc; mentre que finalment l'equip verd de Vilanova, associació d'àmbit comarcal fundada l'any 2009 a Sant Pere de Ribes, per un grup de famílies amb fills i filles amb diversitat funcional intel·lectual, varen ocupar el 4t lloc.

A l'acte de lliurament de premis varen assistir entre d'altres la Sra. Helga Nuell, directora Serveis Territorials de Drets Socials a Girona (Generalitat de Catalunya); l'Il·lm. Sr. Jordi Hernández, alcalde de l'Ajuntament de Blanes, la Sra. Pepa Muñoz, presidenta ACELL, la Sra. Meritxell Cornudella en representació de la FCV, el Sr. Hector Espadas, gerent del Club de Vela Blanes, la Sra. Mayte Lleti, membre de la Junta Directiva ACELL i el Sr. Marc Reixach en representació de La Caixa.

La regata organitzada pel Club de Vela Blanes amb col·laboració de Fundació La Caixa Obra Social va finalitzar amb un dinar de germanor entre tots els esportistes i familiars.