Extraordinaris resultats del CVB a la MedSailing 2014

Carlos Ordóñez Campió de Catalunya classe Finn, Martina Rodiera i Dani Cabré 3ers al G2 d'Optimist (categoria B i C respectivament) i la parella de 420 Anna Gimeno e Irene Casañé 3eres femenines tanquen un cap de setmana d'éxits dels regatistes del Club Vela Blanes.

CN BALÍS (17 i 18 Maig 2014).- Nova edició de la Medsailing 2014 al Club Nàutic el Balís. Enguany unes 350 embarcacions i quasi mig miler de regatistes han participat en una regata que s'ha desenvolupat en sis camps de regates diferents. Optimist, Làser i Europe van ser les classes amb major nombre de regatistes. Un espectacular dia primaveral va rebre als regatistes dissabte que tots puntuals al aigua van iniciar la competició a migdia. Diumenge poc després de les 10 i amb quasi 20 nusos les 18 classe participants van completar un cap de setmana on també n'hi ha hagut participació estrangera.

Un Campionat de Catalunya i tres podis l'extraordinari bagatge dels regatistes blanencs a la Medsailing d'enguany.

Carlos Ordóñez, actual subcampió de la Copa d'Espanya, va ser l'autèntic protagonista dins la classe Finn. Incontestable la seva actuació amb cinc primers llocs que l'han proclamat Campió de Catalunya de la classe. També bona la participació de l'altre representant del Club a la classe Finn. Àxel Muñoz (4rt) va fer dues molt bones regates a la jornada de dissabte.

A la classe infantil Optimist participació als dos grups del nostres regatistes amb podis dins el Grup2.

Extraordinaris resultats el dels regatistes Dani Cabré (7è), que va pujar al podi com a tercer de la categoria C, mentre que Martina Rodiera (13ena) emulava al seu company de Club i ho feia aixecant el premi com a tercera de la categoria B. En Ramón Ràmia (8è) es va quedar a un pas del podi a la categoria A, situant-se 4rt amb dos segons llocs. Va tancar la participació en aquest grup  Gerard Pérez (31è) que després de completar totes les proves la jornada de dissabte, no va tenir la mateixa sort durant la jornada dominical.

Al Grup 1, el més nombrós, la Martina Casañé (53ena), Miquel Pérez (69è) i Gal.la Rodiera (71ena), varen completar sis proves amb un alt nivell competitiu entre la flota.

A la classe Europa dos regatistes blanencs van participar en les 5 proves disputades. Marina Martínez (13ena), va ser una de les millors regatistes femenines aconseguint ser la 3a classificada a la categoria s20. David Ordóñez (18è) va completar una de les millors actuacions des de que forma part de la classe.

Finalment boníssima també la participació dels regatistes de Blanes en classes dobles. Novament les noies, Anna Gimeno e Irene Casañé (9enes), pujaven al podi com la 3era parella femenina classificada. Molt bona també la 7ena posició del tàndem Sarquella/Chicharro. En Miquel i en Pau varen ser els tercers a la categoria s19. Lucas Casañé i Marc Béjar (8ens) varen finalitzar les 5 proves disputades entre els deu millors. Finalment Jan i Jordi Béjar (11ens) varen lluitar fins l'últim moment per situar-se entre els 10 millors tàndems de la flota.