Campionat de Catalunya 2009, classe Europe

Jaume Todó campió juvenil

Club Nàutic Port D'Aro 9, 10, 16 i 17 de maig de 2009

Els passats 9-10, i 16-17 de maig va tenir lloc a Port d'Aro el Campionat de Catalunya de la classe Europe de vela. Una excel·lent organització amb una acollida excepcional als regatistes (que van gaudir d'esmorzars i sopars a les instal·lacions) va ser una de les notes més destacades d'aquest campionat. Al marge del temps, que durant el primer cap de setmana va deslluir la prova (la manca de vent no va permetre fer cap regata prevista) i que afortunadament va poder arreglar-se el següent, en que varen fer-se 6 proves; el Club Nàutic Port d'Aro ha estat a l'alçada en l'organització del Campionat de Catalunya.
Pel que fa als resultats esportius, novament els regatistes del Club Vela Blanes han tingut un paper magnífic. Si Marc Subirà deixava escapar en últim moment i per un sol punt, el triomf al Campionat Masculí, quedant Sots campió, seguit del també regatista del nostre club David Gayango; en Jaume Todo es proclamava campió Juvenil Masculí i en Sergi Rodiera feia 2n.
Pel que fa a les fèmines, la Júlia Subirà s'ha proclamat Sots Campiona Juvenil Femenina i Campiona Rookie.
Uns excel·lents resultats que confirmen el molt bon moment de la flota del Club Vela Blanes.