Aleix Manresa 3er Cat-A al Memorial Estruch del CN Arenys

Guillem Manresa i Fernando Casals també varen participar en una edició marcada per la manca de vent.

CN Arenys, 22 i 23 d'octubre de 2016.- Aquest passat cap de setmana s'ha disputat en aigües d'Arenys una nova edició del Trofeu Estruch amb una nodrida participació de regatistes que ha superat el centenar i mig de regatistes que s'han distribuït en dos grups.

Regata puntuable al Circuit Català de la classe Optimist, la 22ena edició d'aquesta regata s'ha caracteritzat per la manca de vent, i un temps inestable que només va permetre dur a terme proves durant la jornada de dissabte.

Tres regatistes blanencs van participar en el trofeu, i ha estat Aleix Manresa (7è) el que ha aconseguit pujar al podi com a 3er classificat a la categoria A del Grup-2. Aleix que ha començat una temporada amb moltes expectatives, va marcar dos 12ens llocs en les dues úniques proves dutes a terme. En aquest mateix grup Fernando Casals (70è), no va poder finalitzar la primera prova però si va concloure la segona. Fernando ha trobat a faltar alguna prova més que l'alcés a llocs més amunt de la classificació.

Pel que fa a l'únic representant blanenc al Grup-1, Guillem Manresa (66è), va tenir durs competidors en un grup en el que debuta en aquesta temporada, i al igual que Fernando, es va veure afectat per la meteorologia i va trobar a faltar poder dur a terme alguna prova més.

CLASSIFICACIONS: 76 regatistes G-1