Alba Bou i Júlia Subirà Campiones d'Espanya 470W

38th GAES-Christmas Race Palamós. CV Palamós (17-22 de Desembre 2013)

Palamós, 17-22 de Desembre de 2013.- Del 17 al 22 de desembre ha tingut lloc a la badia de Palamós la 38ena edició de la Christmas Race per a les classes olímpiques i juvenils. Novament, per segon any consecutiu ,GAES ha patrocinat la regata que enguany ha tingut més de 500 regatistes participants i 300 embarcacions. Una edició marcada, com no podia ser d'una altre manera, pel vent del nord que va obligar un dels dies de la competició a anul·lar les proves. Malgrat tot, un nou èxit d'organització ha acompanyat aquesta veterana regata del circuit olímpic.

Extraordinari doblet de la parella del Club Vela Blanes l'aconseguit aquest 2013 que s'acaba. Si ja enguany havien obtingut la Copa d'Espanya el mes de març a Cadis, han tancat l'any amb un cop sobre la taula. S'han proclamat Campiones d'Espanya 470 a la regata clàssica de entre les clàssiques al nostre país. Enguany la classe 470 era Campionat d'Espanya a la regata Christmas Race de Palamós, i les regatistes del Club Vela Blanes, immerses en la campanya per les olimpíades de Rio de Janeiro, han sabut aprofitar el vent de la badia palamosina per endur-se el campionat amb tot un seguit d'actuacions extraordinàries a les diferents proves.

La parella Bou/Subirà va ser la parella nacional més ben classificada tancant la regata amb un segon lloc a la Medal Race que va posar la cirereta al pastís d'una temporada molt bona per les gironines.