Tres podis al Campionat de Catalunya Optimist Grup 3 a Garraf

Martina Garcia 3ª en categoria femenina sub16, Vladik Lopez 3r Sub13 masculí i Brisa Piguillem 3ª sub13 femenina els grans protagonistes del cap de setmana.

CN GARRAF, 21 i 22 de maig de 2022.- Aquest passat cap de setmana s’ha disputat el Campionat de Catalunya del G3 de la classe infantil optimist en aigües del sud del litoral català. Organitzat pel Club Nàutic Garraf el Campionat de Catalunya ha aplegat prop d’un centenar de joves regatistes. Malgrat les condicions de vent dels S/SO han estat molt dures, els joves regatistes ho han donat tot a la competició.

L’Equip de Regates de la classe Optimist de Blanes es presentava al Campionat de Catalunya amb moltes ganes. Els darrers entrenaments han estat molt durs i els joves regatistes han afrontat, aquest primer gran esdeveniment de la millor manera i aconseguint uns resultats molt encoratjadors de cara la propera temporada que s’iniciarà després de l’estiu.

7 regatistes formaven l’expedició blanenca. El millor classifica va ser en Vladick López (7è). Amb el seu setè lloc a la classificació, Vladick aconsegueix el millor resultat en competició oficial d’aquest nivell. Amb quasi 100 regatistes el regatista del Club Vela Blanes, va pujar al podi com a tercer classificat masculí a la categoria sub13. Molt a prop, en 13è lloc, Martina Bedoya va aconseguir el tercer lloc al calaix a la categoria sub16 femenina. Martina, al igual que Vladik va firmar un 7è lloc com a millor classificació en una de les mànegues. El tercer podi va ser, també en categoria sub13, però a la categoria femenina,  per Brisa Piguillem. La blanencava completar totes les proves entre els vint primers regatistes dels 92 inscrits.

Berta Casadevall (25ena) i Bea Sánchez (38ena) van encapçalar una segona tanda dels regatistes blanencs situats a mitja taula i Emma Casadevall (55ena) i Alexandra Benosa (56ena) tancaven l’expedició blanenca deixant darrere mes de 30 regatistes.