Tessa Aguirre al G1-G2 obté guardó al Trofeu Primavera N3 d’optimist

Tessa Aguirre al G1-G2 obté guardó al Trofeu Primavera N3 d’optimist

La millor al Grup Escola va ser Emma Casadevall en 8ª posició.

Fins a 9 regatistes del Club de Vela Blanes varen competir en una de les edicions més nombroses d’aquest trofeu en els darrers anys.

Club de Vela Blanes, 29 i 30 d’abril de 2023.- Aquest passat cap de setmana va finalitzar una de les edicions més nombroses del Trofeu Primavera N3 d’optimist que es recorden.

Amb prop de 80 regatistes de 8 clubs catalans (Vilassar, Balís, Masnou, Roses, Palamós, L’Escala, Sant Feliu i Blanes) es van completar un total de 9 proves, sis pels grups 1 i 2 i tres per el grup d’escola, que només va navegar la jornada de diumenge doncs dissabte les condicions de vent, N-NE, amb ratxes que varen superar els 18 nusos en les últimes proves del dia i amb onades de quasi dos metres, varen fer que el comitè primes la seguretat per sobre de tot, amb nens i  nenes de sis anys. Diumenge, vents del sud que mai varen superar els deu nusos ja van permetre navegar a la totalitat de la flota.

L’Equip de regates del Club de Vela Blanes, club amfitrió, va participar amb un total de 9 regatistes: tres al grup escola i sis als grups 1 i 2.

El millor classificat va ser la regatista Tessa Aguirre (6ª), que va aconseguir premi com a sisena classificada després d’uns resultats que diumenge varen ser molt bons. A destacar el 4rt lloc a la penúltima mànega de diumenge entre els quasi 80 regatistes que configuraven la flota. Molt bon paper dintre d’aquest grup de Max Piguillem (11è), que va anar de menys a més, i que va aconseguir un extraordinari segon lloc a l’última prova del trofeu. Cas similar el de Vladik López (14è) que es va endur la victòria a l’ultima prova per davant d’en Max, i deixant enrere més de setanta competidors. Martina Garcia (19ª) molt regular durant els dos dies de competició, va millorar també en els resultats de diumenge, com la resta de companys del grup. Berta Casadevall (28ª) i Ibai Ibarguren (33è) que només va competir diumenge per temes personals varen tancar la participació blanenca en aquets grups.

Pel que fa al grup escola, l’autèntic protagonista d’aquesta regata, tres varen ser els regatistes del Club de vela Blanes que varen participar. Emma, Dani i Alexandra. Tots tres, que varen finalitzar les proves disputades diumenge varen signar una participació molt bona. A punt va estar Emma Casadevall (8ª) d’aconseguir trofeu, només dos punts la van separar d’obtenir el guardó. Dani López (13è) va signar un extraordinari quart lloc, amb gust a victòria, a la darrera prova del campionat. Finalment Àlex Benosa (16ª) va finalitzar, fins a data d’avui, el millor trofeu des de que forma part del grup d’escola; tot deixant darrere seu mes d’una vintena de regatistes.

Mes informació i classificacions: https://www.cvblanes.cat/ca/regates/trofeu-primavera-optimist-n3