Quim Figueras Campió de Catalunya de Raceboard i Marc Tusquets subcampió de Windsurfer 2024. Jordi Bosch es fa amb el tercer lloc al podi.

Extraordinari l’esforç del joves regatistes Judith Manzano, Miquel Pou i Albert Isanta que amb el veterà Luís Camacho varen completar la participació blanenca a Roses.

Aquest darrer cap de setmana es van celebrar les dues darreres jornades del campionat de Catalunya de Vela a les classes Techno i IQ Foil, a les quals es van afegir les classes Raceboard i Windsurfer on va haver-hi participació de fins a 7 regatistes del Club Vela Blanes.

GEN Roses, 9-10 de març de 2024.- La proximitat de Roses amb el país veí ha propiciat la participació de regatistes de nivell i referència en el campionat de Catalunya de la classe techno 2024. Llàstima que la previsió per al cap de setmana no ha estat l'esperada. Sense anar mes lluny el dissabte no es va poder realitzar cap prova pel fort temporal amb ratxes de vent del nord de fins a 50 nusos. Finalment el diumenge amb un vent de garbí de 25 nusos i molta onada, es varen poder donar sortida a les tres proves programades que van decidir el campionat.

Finalment una vuitantena de regatistes es varen reunir al golf de la localitat empordanesa per navegar en unes condicions molt dures que molts dels participants no van poder resistir.

Entre els que varen superar l’embit, tres regatistes del Club de Vela de Blanes que varen aconseguir pujar al podi. Quim Figueras, intractable amb tres primers llocs,  es va convertir en Campió de Catalunya de la classe Raceboard, Marc Tusquets, subcampió a la classe windsurfer i Jordi Bosch, tercer en pujar al podi en aquesta darrera classe.

Menció especial per els joves windsurfistes de la classe raceboard del nostre club: Judith Manzano, Albert Isanta i Miquel Pou, que juntament amb el veterà Luís Camacho, secretari català de la classe Raceboard Catalunya, que va felicitar l’esforç dels joves regatistes, varen completar la participació blanenca.

Les duríssimes condicions de vent no varen evitar que els blanencs sortissin a navegar!