Punt final als casals i cursets d'estiu de vela 2022

Punt final als casals i cursets d'estiu de vela 2022

Prop de dos centenars d'alumnes han participat en les activitats proposades aquest estiu pel Club de Vela Blanes.

Novament, el windsurf ha estat de les activitats més demandades amb tres torns diaris de dues hores.

Club de Vela Blanes, 27 d'agost de 2022. Amb el lliurament de medalles s'ha posat punt final a la temporada d'estiu 2022 pel que fa als casals i cursos de vela, que com cada any s'han anat duent a terme de dilluns a divendres de 10 a 14 hores. Amb setmanes de més de 70 alumnes, enguany l'escola de vela ha tancat l'estiu amb prop de dos centenars de nens.
Novament, igual que els anys anteriors, la pràctica del windsurf, sobretot pel que fa a les noies, ha estat una de les activitats més demanades. Enguany han arribat també a fer-se cursos en sessió de tarda de 15 a 17 hores.
La novetat aquest any, ha estat la nova sala (espai jove) que ha permès controlar als més petits dels casals, enguany amb 5 anys, i ha servit a molts nois i noies per practicar altres esports com el tenis taula o jugar al futbolí, a banda de gaudir de jocs de taula, televisió i espai per pintar, dibuixar i aprendre a fer nusos.
Pel que far a la pràctica de la vela i a banda del caiac i el paddle surf, els alumnes enguany han navegat en grups amb els lúdics i raqueros, de forma individual en optimist i làser, i en parelles amb els RS.
Enhorabona a tots els participants que heu fet d'aquest estiu un dels més divertits! Us esperem l'any vinent!