Ple blanenc al podi de la classe Windsurfer al Trofeu Primavera N2 de Blanes.

Jordi Bosch, Marc Tusquets i Lluís Colomé certifiquen el bon moment dels regatistes blanencs la classe.

Els actuals Campions de Catalunya de Raceboard, Laura Cabezas i Quim Figueras repeteixen triomf en aquest N2 celebrat a Blanes. Luís Camacho puja 3r al podi en aquesta classe.

Club Vela blanes, 15 i 16 d'abril de 2023.- Un intens cap de setmana de vent ha aplegat al Club de Vela Blanes una setantena de regatistes de diferents classes de Windsurf, per disputar el Trofeu Primavera N2. Regatistes de les classes Techno, Raceboard, Windsurfer, IDFoil i Iniciació, provinents de tot el litoral català (clubs de Girona, Barcelona i Tarragona) ha disputat 44 proves durant el cap de setmana amb un dissabte de vents forts, amb puntes de 23 nusos de NE amb forta onada, i vents de S-SO la jornada de dominical.

Pel que fa a la participació l'equip blanenc, extraordinaris els resultats aconseguits. Fins a 16 regatistes varen participar en les classes Raceboard, Windsurfer i Iniciació.

A la classe Windsurfer, tres dels quatre regatistes blanencs varen copar el podi, essent Jordi Bosch qui es va emportar el triomf final davant del seu company, Marc Tusquets, actual campió català de la classe. Els va acompanyar al podi, l'altre regatista de l'equip blanenc Lluís Colomé. Dins de la classe també els va acompanyar Marta Bartos.

Pel que fa a la classe Raceboard, l'actual campió i campiona de Catalunya, els iintegrants de l'equip del CV Blanes, no varen deixar cap opció als seus rivals. Quim Figueras va aconseguir cinc primers llocs a les 5 proves disputades, mentre Laura Cabezas, 4a de la general, va estar en tot moment al capdavant en la categoria femenina.

En aquesta classe, també va pujar al podi, en tercer lloc, Luís Camacho. Camacho es va quedar a dos punts d'obtenir el segon lloc que va caure en mans del regatista del CN Salou, Ramón Batista.

Dani Gallardo, en cinquè lloc, va donar pas a la resta de regatistes del nostre club, que conformen la flota de Raceboard més nombrosa de Catalunya: Martí Surrallés, Judith Manzano, Miquel Pou, Juan Coll i Rafa Bancells.

Finalment, a la classe Iniciació molt bon paper de Laura Benosa, cinquena de la general, que va finalitzar totes les proves amb un meritori primer lloc a la quarta prova disputada. Albert Isanta setè va tenir millor sort durant la jornada de dissabte i va tancar participació dins la classe Ingrid Baena.

Al lliurament de premis, va assistir el regidor d'esports de Blanes, el Sr. Carlos Garzón, el delegat territorial de la FCV i comodor del Club de Vela Blanes, Xavier Manresa, i el secretari català de la classe Raceboard, Luís Camacho.