Nicolàs Hernández 3r classificat sub-18 i Marina Martínez 2a classificada sub-20 al N2 de la classe Europa i 420

Nicolàs Hernández 3r classificat sub-18 i Marina Martínez 2a classificada sub-20 al N2 de la classe Europa i 420

La regata nivell 2 puntuable pel calendari FCV va aplegar mig centenar de regatistes entre ambdues classes.

Dani Cabré (CN Masnou) a la classe europa i la parella Mateu/Demaqua (CN Balís) a 420, guanyadors absoluts.

Club de Vela Blanes, 11 i 12 de febrer de 2023.- Mig centenar de regatistes s’han donat cita en el segon N2 de la temporada, primer en poder dur-se a terme, tot i que les condicions meteorològiques no han estat tampoc les esperades. Vint-i-sis Europes y dotze 420 provinents dels clubs del litoral català es varen aplegar a la badia de Blanes per competir i començar a escalar posicions al rànquing català.

El temps que va ser el protagonista del cap de setmana només va permetre dur a terme 2 proves diumenge, tot i que va ser la primera regata en puntuar després de una climatologia adversa que no va permetre dur a terme la primera de les regates fa unes setmanes a Sant Feliu.

Dissabte el vent va aparèixer tard i en cap moment es va mantenir establert més enllà de quatre nusos i amb forts canvis de direcció de fins a 40º. Diumenge, el garbí va fer aparició cap a les dues de la tarda i amb una intensitat entre 6 i 9 nusos va permetre completar dues mànegues per cada classe abans de que el temps límit per dur a terme altre sortida permetés iniciar una tercera.

Pel que fa a la participació dels regatistes blanencs, que només participaven a la classe europa, els millors, a les seves categories, varen ser Nicolàs Hernàndez en categoria masculina (3r sub-18) i Marina Martinez (2ª sub-20) en categoria femenina.

Pol Gragera (13è) va ser el millor de la general seguit de Guillem Manresa (17è). La resta de participants blanencs, Martí Piguillem (22è), Konstantin Dimov (23è) i Ramón Hernàndez (25è). Tots ells varen completar les dues proves disputades sense incidents.

Daniel Cabré, CN Masnou, a la classe europa i Pol Mateu i Alejandro de Maqua, en 420, del CN Balís, es varen convertir en els guanyadors absoluts de la primera de les regates N2 que organitza el Club de Vela Blanes en aquest 2023.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/ca/regates/trofeu-n2-europe-i-420