Luís Camacho segon i Lluís Colomé tercer al IV Circuit Terres de mestral al CNHV

CNHV, 21 I 22 d’abril de 2022.- El passat cap de setmana va tenir lloc en aigües d’Hospitalet de l’Infant l’última prova del IV Circuit Terres de Mestral per a les classes de vela lleugera windsurf, que a més acollia el Campionat de Catalunya de la classe olímpica IQFOIL.

Mes de mig centenar de regatistes es varen donar cita per competir en la regata, repartits a les diferents classes (Techno, Raceboard, Windsurfer, Open IQFOIL i Iniciació). Finalment Techno i Raceboard varen completar 5 i 4 de les 6 proves programades, respectivament, mentre que la manca de vent va impossibilitar donar sortida a cap de les proves de la classe IQFOIL. Fins a set clubs del litoral català varen participar a la prova: GEN Roses, Club Vela Blanes, Club Nàutic Balis, Club Nàutic Poblenou, Club Marítim Altafulla, Club Nàutic Salou y del Club Nàutic Hospitalet-Vandellòs.

Dos regatistes del Club de Vela Blanes varen participar a la regata del CNHV a la classe Raceboard i tots dos varen pujar a podi. Luís Camacho (2n), tot i empatar a punts després de descartar la pitjor prova, amb el regatista del RCMT, Sergi Faustino, no va poder assolir la part alta del podi per la diferent posició aconseguida en les diferents mànegues.

Per altra banda, Lluís Colomé (3er), va mantenir un bonic duel amb el regatista de Salou Ramón Batista per la tercera plaça al podi, que finalment es va decantar pel blanenc per un sol punt.