L’Equip de Regates d’Optimist  inicia temporada 2022-2023 a l’Escala.

L’Equip de Regates d’Optimist inicia temporada 2022-2023 a l’Escala.

La XXI Edició de la ATENA REGATA del CN L’Escala va aplegar prop d’un centenar de regatistes de la classe Optimist.

Fins a 6 regatistes del Club Vela Blanes participen a la regata que posa punt i final a la temporada estiuenca al club empordanès. Vladik López, Max i Brisa Piguillem, Ibai Ibarguren, Emma Casadevall i Alexandra Benosa inicien la nova temporada amb il·lusions renovades.

C.N. L’Escala, 3 i 4 de setembre.-  Un any més, el Club Nàutic l’Escala ha celebrat la Festa Major del municipi omplint el mar d’Empúries de veles. Quasi un centenar d’embarcacions de la classe optimist provinents de diferents llocs de la costa catalana i algun participant de nacionalitat francesa,, varen completar 6 proves entre dissabte i diumenge amb vents d’uns 15 nusos de NE dissabte i una marinada de més de 10 nusos a la jornada de diumenge.

Amb aquesta regata el club gironí acomiada la temporada d’estiu i dona inici a dos mesos en els que la vela lleugera serà la gran protagonista amb la celebració de la XII Mar d’Empúries, que inaugurarà el Circuit Català d’Optimist 2022-23 els dies 24 i 25 de setembre.

El club de vela blanes va desplaçar sis regatistes al Club Nàutic l’Escala (quatre del Grup-A i 2 del Grup-B). Max Piguillem (36è) va ser el millor classificat dels blanencs, seguit de Vladik López (37è). Tots dos van completar la totalitat de les proves amb alguns parcials molt meritoris. Dins el mateix grup, Ibai Ibarguren (49è) va superar a la primera de les nostres regatistes femenines, Brisa Piguillem (62) participant al Grup-A. Emma Casadevall (67ena) i Alexandra Benosa (70ena), al Grup-B, varen tancar la participació blanenca, deixant per darrera regatistes una vintena de competidors, alguns pertanyents al Grup-A.

En un parell de setmanes s’iniciarà la temporada oficial 2022/2023 en les mateixes aigües. Molta sort a tots.

Classificacions: https://nauticescala.com/activitats-costa-brava/2022-atena-regata-vela-lleugera/