L’Equip de Regates de la classe optimist arrenca 2023 a la Costa Daurada

L’Equip de Regates de la classe optimist arrenca 2023 a la Costa Daurada

Max, Tessa, Brisa, Berta, Martina, Ibai i Vladik, amb el suport de l’Emma, competeixen dissabte amb vents de més de 20 nusos i diumenge resten aterra després de ser suspesa la competició amb més de 40 nusos de vent.

El fort vent marca la 2a edició de la regata Territori Mestral al Club Nàutic Cambrils que només pot completar una de les sis proves programades.

C.N. Cambrils, 21 i 22 de gener de 2023.- La regata Territori Mestral ha fet honor al seu nom i el vent ha bufat fort, durant tot el cap de setmana, marcant el desenvolupament de la competició. De fet, la intensitat del vent només va permetre realitzar una prova durant la jornada de dissabte. Els més de 150 regatistes, provinents de tot el litoral català per disputar la primera prova N2 de l’any, i segona del calendari del Circuit Català que va iniciar la competició el passat setembre de 2022 a l’Escala,  varen restar a terra durant la jornada dominical i no van competir després que el Comitè de Regates decidís anul·lar la regata quan el vent ja superava els 40 nusos i la seguretat dels regatistes era prioritària per sobre de qualsevol altre motiu.  

Finalment, el total de competidors participants es van dividir en dos únics grups: groc i blau la jornada de dissabte i es van establir dues classificacions per a cada categoria, en dur-se a terme només una prova de les 6 programades durant el cap de setmana.

El Club de Vela Blanes va repartir els seus 7 regatistes en competició entre els dos grups, i malgrat que la classificació en cap cas pot ser significativa, perquè només es va poder competir una única mànega a la qual només va puntuar la meitat de la totalitat de la flota, a causa de les duríssimes condicions, els nostres regatistes van tenir tots un paper destacable, destacar a Max Piguillem (22è) i Tessa Aguirre (27a), ambdós al grup blau, que varen aconseguir finalitzar la regata.

Classificacions e informació: https://clubnauticcambrils.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/regata-n2-territori-mestral-ca