L’equip de Club Vela Blanes al WORLD SUP FESTIVAL de Santa Pola

L’equip de Club Vela Blanes al WORLD SUP FESTIVAL de Santa Pola

Els blanencs participen a Alacant d’una de les proves internacionals de paddle surf més importants a nivell mundial amb la participació de les estrelles d’aquesta disciplina entre els més de 400 esportistes que es varen dona cita.

Àngel Guerrero, Albert Vives i Eli Llargues el millors blanencs a Alacant.

Santa Pola, 3, 4 i 5 de juny de 2022.- El gruix de “riders” del Club Vela Blanes, es varen desplaçar a la Costa Blanca per participar d’un dels esdeveniments més importants de paddle surf d’arreu del món. Les proves disputades entre divendres i diumenge, que van aplegar centenars d’esportistes vinguts d’arreu del món, formen part del circuit EURO TOUR de la modalitat, que disputa competicions en llocs com: Madeira, Gran Canària, Mallorca, Namur a Bèlgica, Berlín, Montenegro, Croàcia, Finlàndia, entre d’altres.

L’esdeveniment, considerat com tot un festival de multiactivitats, contempla a banda de suculents premis en metàl·lic per les diferents proves esportives; clínics, xerrades, master class, concerts, espectacles en viu i diferents actuacions amb dj’s.

L’expedició blanenca va competir a la jornada de dissabte a les proves a l’Illa de Tabarca: la cursa llarga de 15 km que contempla la volta a la illa pel grup elit i una de més curta de 7 km entre l’illa i el port.

Al grup elit dividit en dos categories, masculina i femenina, es van aplegar 154 esportistes. Eli Llargués (17ena) va ser la millor blanenca en categoria femenina, situant-se com a segona elit màster 40, mentre que Xavi Marina es va situar en la 50ena posició i David Blazquez 59ena, en categoria masculina, on participaven 120 esportistes.

Pel que fa als blanencs que varen participar a la cursa de 7 km, novament el junior Àngel Guerrero (2n) va aconseguir el segon lloc de la general i va pujar al podi. Àngel es troba en un extraordinari moment de forma que està deixant palès a les diferents proves que es van disputant del circuit.

Bon paper en aquesta cursa de la resta de blanencs, els germans Reixach, Elsa Auguer i Albert Vives. Aquest últim 1er a la categoria de 40 anys.