Laura Cabezas guanyadora de la primera part de la Copa d’Espanya de Raceboard en categoria femenina.

La regatista catalana del Club Vela Blanes ha estat 3a sènior de la classificació.
Los AlcázaresMúrcia, 2 i 3 d'abril de 2022.- Aquest passat cap de setmana ha tingut lloc al municipi murcià de los Alcázares, al Mar Menor, la Copa d'Espanya de Windsurf. Aquesta competició de caràcter nacional consta de dues parts, la primera la d'aquest darrer cap de setmana i la que tindrà lloc ara a Setmana Santa al Club de Vela Blanes.
Organitzada per la Federació de Vela de la Regió de Múrcia, ha estat la primera prova del circuit nacional dels regatistes de la classe Raceboard i ha completat un total de 6 en dos dies de competició. 15 dels millors regatistes nacionals de la classe, provinents de 7 comunitats autònomes, es varen donar cita en un camp de regates on els forts vents de llevant i les onades varen ser els protagonistes.
L'única representant del Club Vela Blanes en la competició, Laura Cabezas (1a) es va convertir en la protagonista dins la categoria femenina. Només en una de les 6 proves, la regatista del Club Vela Blanes va estar per sobre dels deu primers llocs. Precisament aquesta prova és la que va descartar i va possibilitar a Laura ficar-se entre els deu primers llocs de la classificació, "barallant-se" de tu a tu amb els seus companys masculins. Els 38 punts finals la van situar com a tercera regatista sènior i primera femenina de la competició. En cas d'aconseguir els dies vinents el triomf també a Blanes, Laura s'alçarà amb la Copa d'Espanya 2022.