La regata de caire solidari Trofeu Hivern “Un Mar Solidari”, posa fi a la competició d’aquest 2022.

La regata de caire solidari Trofeu Hivern “Un Mar Solidari”, posa fi a la competició d’aquest 2022.

Organitzada pel Club de Vela Blanes, la regata de caire solidari ha lliurat la recaptació de les inscripcions a La Fundació La Marató de TV3 que enguany estava dedicada a les malalties cardiovasculars.

Vladik López (2n) i Tessa Aguirre (5ª) premiats a la classe Optimist, mentre que Emma Casadevall (3ª) ho fa al grup d’Escola

Club de Vela Blanes, 17 i 18 de desembre de 2022. Aquest any, com es ve fent els darrers anys, el nostre Club ha fet gala de la seva vessant més solidària i de la mà de la FCV, sota l’eslògan “Un mar solidari”, ha lliurat la recaptació de les inscripcions de la darrera regata de l’any a la Fundació La Marató de TV3 que enguany estava dedicada a les malalties cardiovasculars, la principal causa de mort als països desenvolupats i un dels problemes actuals de salut pública més rellevants.

Creada el 1996 per la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals, La Fundació La Marató, te la missió de fomentar i promoure la recerca biomèdica d'excel·lència, així com la sensibilització social sobre les malalties que es tracten al programa La Marató de TV3 i Catalunya Ràdio, mitjançant campanyes de participació ciutadana i actes de difusió i educació.

La regata d’aquest cap de setmana va reunir mes de mig centenar de regatistes de les classe optimist i open en aigües de la badia de Blanes, i va posar punt i final a les regates de vela lleugera d’aquest 2022. A la classe optimist, dins el grup general, els regatistes blanencs Vladik López (2n) i Tessa Aguirre (5ª) varen ser els protagonistes, mentre que a la categoria Escola, Emma Casadevall va aconseguir el 3r lloc.

Max Piguillem (12è), Martina Bedoya (13a), Berta Casadevall (14a), Brisa Piguillem (15a) i Ibai Ibarguren (41è) també varen participar en aquest darrer trofeu de l’any.

Amb quatre proves disputades finalment en la jornada dominical, doncs dissabte el vent no va fer acte de presència,  tot l’equip de regatistes van tancar un any força positiu. Destacar les incorporacions dels petits regatistes dins el grup d’escola: Alexandra Benosa, Dani López, Valentina Allepuz i Ivet Marina.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/media/docs/CLASS_FINAL_OPTIMIST.pdf