La flota d’optimist del Club de Vela Blanes entre els 544 regatistes de la 34ª International Vila de Palamós Optimist Trophy.

La flota d’optimist del Club de Vela Blanes entre els 544 regatistes de la 34ª International Vila de Palamós Optimist Trophy.

Berta, Tessa, Ibai, Max i Vladik naveguen a la badia de Palamós amb més de mig miler de regatistes infantils d’arreu del món.

CNCB/CVP, 18 de febrer de 2024.- El regatista espanyol Iker Múgica és el nou i brillant vencedor absolut de la 34a edició del Trofeu Internacional de Optimist Vila de Palamós-18 Nations Cup, entre un total de 550 participants de 24 països. Li van acompanyar en el podi els també espanyols Joan Domingo, en segon lloc, i Pepe García Gandrille, tercer. Espanya guanya  la Copa de les Nacions 18 en col·locar a cinc regatistes en el Top 10.

Es van disputar finalment un total de nou curses (durant la regata), cinc classificatòries i quatre Final Sèries, en una última jornada en la qual el vent va començar a bufar a les 13.00 hores. El Comitè de Regata va donar un total de 20 sortides, dues en cadascun dels cinc grups, amb una intensitat de vent d'entre 9 i 12 nusos.

L’equip de regates del Club Vela Blanes amb cinc regatistes, Berta Casadevall, Tessa Aguirre, Ibai Ibarguren, Max Piguillem i Vladick López varen participar de l’experiència única de navegar amb més de mig miler de regatistes provinents de tres continents diferents, durant quatre dies. Per sobre de resultats, l’equip ha valorat molt positivament aquesta participació en un esdeveniment de primer ordre.

Classificacions i més informació: 34 International Vila de Palamós Optimist Trophy - 18th Nations Cup (palamosoptimisttrophy.org)