La festa final d'estiu 2023 tanca la temporada del 80è aniversari del Club de Vela Blanes.

La festa final d'estiu 2023 tanca la temporada del 80è aniversari del Club de Vela Blanes.

Diferents personalitats de l'àmbit esportiu i polític encapçalen el sopar que va aplegar més d'un centenar de socis.

Durant el sopar es va lliurar diferents premis de competicions dutes a terme durant l'any i es van fer reconeixements especials a diferents esportistes per la seva temporada, i a amics vinculats al Club, com el fotògraf Alfred Farré.

El sopar va finalitzar amb la música de la cantant Marina Caró, i amb la bufada d'espelmes, del pastís del 80è aniversari del club.

Club de Vela Blanes, 26 d'agost de 2023.- Aquest 2023, la festa final de temporada que aplega als socis i amics del Club de Vela Blanes, serà recordada de forma molt especial doncs ha estat també escollida per bufar les espelmes del pastís commemoratiu dels vuitanta anys de la institució. Més d'un centenar de persones varen gaudir dissabte, malgrat la pluja, del sopar que posa fi a la temporada d'estiu i que enguany, 80è aniversari del club tenia unes connotacions especials.

Encapçalada pel nostre president, Joan Balaguer i Puig, la comitiva d'autoritats no va voler perdre's l'esdeveniment: Annabel Moreno, directora general de Ports de la Generalitat, Anna Julià Camps, cap de la Representació Territorial de l'Esport a Girona, Xavier Torres, president de la Federació Catalana de Vela i l'alcalde de Blanes, Jordi Hernández, entre d'altres, varen ser els encarregats dels parlaments i les felicitacions a l'octogenària institució.

Totes les personalitats varen ressaltar l'extraordinària feina duta a terme pel club i que li han permès arribar als 80 anys, ple d'energia i totalment adaptat als nous temps amb unes instal·lacions modernes i amb un personal qualificat. La forta tasca duta a terme amb la comunitat educativa, la implicació amb les diferents institucions de caràcter social, i la forta dedicació amb els seus esportistes, que han permès copar primers llocs a campionats i copes, i poder gaudir d'una esportista olímpica, són senyal inequívoca del bon moment que travessa la institució. Tot seguit l'alcalde i president del club es varen intercanviar, a tall de felicitació i bona entesa entre ambdues institucions, dues mètopes.

Després dels parlaments es varen lliurar diferents premis de diferents regates dutes a terme pels esportistes del club durant la temporada, així com d'altres premis de caràcter més social, de les activitats que els mateixos socis de la institució han dut a terme durant els mesos d'estiu.

Moment especial es va viure amb el lliurament de plaques i mencions a esportistes i amics vinculats al club. Enguany lliurats a Nora Brugman, que no va poder assistir al sopar, per la seva extraordinària temporada que l'ha de portar a competir el pròxim 2024 als JJOO de París, Tito Moure, amb el seu iot SMERIT, subcampió de Catalunya i campió de la Copa Catalana de creuers ORC; i Carlos Ordóñez, soci, regatista i entrenador del nostre club pels anys de dedicació i estima a la nostra casa.

També va tenir menció especial, Alfred Farré. Fotògraf nàutic vinculat al nostre club, guanyador del Mirabaud Yacht Racing Image, a la millor fotografia de vela l'any 2014, i que va rebre una placa en reconeixement als 25 anys de lligam amb el nostre club com a fotògraf oficial.

El sopar, que es va allargar fins passada mitjanit, va finalitzar amb la música de la cantant Marina Caró, i amb la bufada d'espelmes, del pastís del 80è aniversari del club.

Totes les fotografies: https://www.cvblanes.cat/ca/galeria/20230826-sopar-fi-temporada-80e-aniversari