Judith Manzano 1a femenina al N2 TECHNO del GEN de Roses

La blanenca, en categoria sots-16, es proclama campiona femenina a la classe Raceboard on Antonio Rodríguez, recentment incorporat al nostre club, guanya en categoria masculina.

Albert Isanta a la classe Techno Iniciació aconsegueix un merescut 8è lloc i s'estrenen a la classe Laura Benosa (17a) i Ingrid Baena (18a)

GEN Roses, 1-2 d'octubre de 2022.- El windsurf a Blanes suma adeptes. Aquest passat cap de setmana s'ha dut a terme el campionat N2 Techno al GEN de Roses. S'han donat cita prop d'una setantena de regatistes, entre totes les classes participants, de tot el litoral català. Amb sis proves per a totes les classes en competició, la regata N2 dins el calendari de la FCV, ha proclamat campiona femenina sots 16 a la blanenca Judith Manzano dins la classe Raceboard.

Judith Manzano quarta a la classificació general, i primera femenina, va finalitzar totes les proves i només va ser superada a la general per un podi masculí que va encapçalar, el regatista Antonio Rodriguez, recentment incorporat al nostre club. Rafà Bancells (5è), l'altre blanenc a la classe Raceboard, a només un punt de Judith, sortia molt satisfet del seu resultat.

Pel que fa a la classe Techno Iniciació, el millor blanenc va ser Albert Isanta (8è) que va marcar bons parcials, entre ells un quart lloc a la segona prova de dissabte. Laura Benosa (17a) i Ingrid Baena (18a) debutaven amb bones sensacions en el circuit català.