Jordi Bosch 3r al mundial màster i a l’europeu de Raceboard a Eivissa.

Jordi Bosch 3r al mundial màster i a l’europeu de Raceboard a Eivissa.

Gonzalo Giribet, Lluís Colomé i Luis Camacho completen l’expedició blanenca al Club Nàutic Sta. Eulàlia,  que del 9 al 14 d’octubre ha aplegat una seixantena de regatistes per disputar mundial i europeu.

C.N. Sta. Eulàlia, 9-14 d’octubre de 2023.- L'esportista olímpic portuguès i excampió mundial Joao Rodrígues i l'esportista olímpica andalusa i dues vegades campiona del món Blanca Manchón han obtingut la victòria en el European Championship & World Masters Championship de la classe Raceboard de Windsurf d'Eivissa-Santa Eulalia. Una vegada que l'última jornada ha hagut de ser suspesa per falta de vent, els dos esportistes han quedat ratificats al capdavant de la classificació amb les set regates realitzades durant la setmana de competició.

Pel que fa a la participació del Club de Vela Blanes, quatre regatistes es varen desplaçar a Balears per competir a l’europeu i al mundial màster. Tres dels nostres esportistes ho varen fer dins la categoria GRAND MÀSTER: Gonzalo Giribet, Lluís Colomé i Luís Camacho, mentre que Jordi Bosch, dins els SUPER VETERAN va ser el millor dels quatre.

Jordi Bosch va aconseguir el tercer lloc al podi del mundial màster i a l’europeu de la classe Raceboard després de completar set mànegues amb una bonica lluita amb el francès Alain Cadre i l’espanyol Rafa Ros, molt bon amic de Jordi.

Gonzalo Giribet 5e, Lluís Colomé 14è i Luís Camacho 17è varen finalitzar un mundial i europeu que va completar 7 de les 15 proves programades i que ha comptat amb la participació de 57 regatistes de fins a 7 països (Portugal, França, Bèlgica, República Txeca, Eslovàquia, Estats Units i Espanya).

Mes informació: https://masters2023.raceboard.org/