Emmanuel Onasa 2n amateur absolut i Erik Silva 3r Júnior sub-16 al Pirineus SUP Festival.

Emmanuel Onasa 2n amateur absolut i Erik Silva 3r Júnior sub-16 al Pirineus SUP Festival.

Bon paper dels blanencs en la 4a Edició de la prova de paddle que combina esport, cultura i medi ambient durant tres dies en la localitat de Ainsa, el Parc Nacional d’Ordesa i Monte Perdido.

Morillo de Tou, Huesca, 15, 16 i 17 de març de 2024.- La quarta edició del Pirineus SUP Festival, que ha tornat a celebrar-se a la comarca del Sobrarbe a ponent de la Ribagorça i al nord de la comarca del Somontano de Barbastre, combina elements i activitats culturals, gastronòmiques i esportives durant 3 dies.

Amb proves puntuables, aquest 2024, per al circuit aragonès de surf, l'esdeveniment va arrencar amb les tradicionals proves SUP de curta i mitjana distància (3K i 6K), seguit de les proves de velocitat (Sprint adults i Sprint nens), acabant amb les proves per Equips.

Dos “riders” del Club de Vela Blanes van participar en la prova de 6 quilòmetres en les seves respectives categories. Emanuel Onasa va aconseguir la 2a posició de podi en la categoria Amateur absolut, mentre que Erik Silva, aconseguia el 3er lloc com a Júnior Sub-16. Erik a més va ser el Campió Absolut en les proves de velocitat (sprint).

Mes informació: https://www.pirineosevents.com/sup-pirineos-festival-2024