Els primers podis del 2023 pels Raceboard i Windsurfer.

Els primers podis del 2023 pels Raceboard i Windsurfer.

A la classe Raceboard Laura Cabezas guanya la regata a la categoria femenina i Quim Figueras fa 3r al podi.

Domini absolut a la classe Windsurfer amb els quatre primers llocs per a regatistes del Club de Vela Blanes: Marc Tusquets, Jordi Bosch, Lluís Colomé i Tatiana Bosch

GEN Roses, 14 i 15 de gener de 2023. No queda cap mena de dubte que el windsurf blanenc es troba en un extraordinari moment. Les últimes proves de l'any passat ja feien intuir quelcom, i aquest inici de 2023 s'ha posat de manifest. Un dels clubs amb més llicències de windsurf de Catalunya ha aconseguit un bon grapat de trofeus en aigües de l'Alt Empordà.

Finalment, 4 proves es varen poder disputar en aquest primer cap de setmana de competició d'aquest estrenat 2023, després que dissabte, la manca de vent, va impossibilitar dur a terme cap mànega. Diumenge, malgrat que tampoc el vent va estar del tot cooperatiu, la seixantena de regatistes, repartits entre les diferents classes, van poder finalitzar quatre proves.

El gruix de la flota blanenca es va desplaçar al Grup d'Esports Nàutics de Roses per a participar en aquesta cita i les expectatives s'han acomplert amb èxit. Repartits a les classes Raceboard i Windsurfer, els 10 regatistes del Club de Vela Blanes han obtingut un bon grapat de premis.

A la classe Raceboard Laura Cabezas que be d'un excepcional any competitiu 2022, en què va obtenir el subcampionat del Món i el Campionat d'Espanya, es va proclamar guanyadora. Kim Figueras malgrat empatat a punts amb Sergi Faustino (CMTorredembarra) va quedar en tercera posició, ja que el torrenc va assolir una última millor mànega. Luís Camacho (5è), Juan Coll (8è) i Dani Gallardo (9è) van tancar la participació en la classe.

El domini blanenc va ser total a la classe Windsurfer. Amb 4 proves disputades el podi es va completar amb tres llocs pels nostres regatistes. Marc Tusquets, Jordi Bosch I Lluís Colomé! Situant-se en 4t lloc i primera femenina Tatiana Bosch. Va tancar la participació dels nostres regatistes a la classe, Marta Bartos.

Mes informació: http://genroses.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/campionat-n2-techno-ca-2-ca/menuaction/race-toa