Dani López, primer podi del 2024 a la classe Optimist a Masnou.

Van acompanyar al regatista del Club de Vela Blanes, el seu germà Vladik, Tessa Aguirre i Ibai Ibarguren.

Els blanencs debuten al circuit d'optimist N2 de Catalunya que viurà la seva següent regata a Blanes el pròxim mes de febrer.

Club Nàutica Masnou, 20 i 21 de gener de 2024.- S'ha celebrat en aigües del Maresme, aquest passat cap de setmana, la primera prova de l'any del circuit català de la classe optimist N2. Quasi 160 regatistes, provinents de tot el litoral català, s'han donat cita al Club Nàutic el Masnou per disputar aquesta regata que inicia la temprada de la classe infantil aquest any.

Cinc proves es van disputar entre dissabte i diumenge que van permetre descartar la pitjor de les mànegues. El debut d'aquest 2024 per l'equip blanenc no ha pogut començar millor. El més petit dels integrants blanencs, Dani López va aconseguir la 2a posició dintre de la seva categoria, aconseguint superar diversos regatistes de categories superiors. Amb molt de mar els dos dies la resta de la flota es va repartir al llarg de la classificació: Vladik López (111è) va assolir la seva millor posició en la segona prova de dissabte, Ibai Ibarguren (144è) va ser molt regular en el segon terç de la classificació durant totes les proves. Finalment, l'única representant femenina, Tessa Aguirre (120a), que va fer millor paper la jornada de dissabte, va situar-se entre les millors regatistes femenines del primer terç de la classificació. Record especial per en Max Piguillem que no va poder assistir a la regata, afectat per un procés febril, però que en tot moment va donar suport als seus companys.

Hem de recordar que la següent regata del circuit tindrà lloc a Blanes el 10 i 11 del pròxim mes.