Dani López guanya la XVI Costa Brava Sailing Meeting d’Optimist

El regatista del Club de Vela Blanes puja primer al podi a la categoria sots-11 en una regata que va aplegar a l’Escala a més d’una trentena de regatistes.

Club Nàutic l’Escala, 16 i 17 de març de 2024.- Aquest passat cap de setmana ha finalitzat una nova edició de la Costa Brava Sailing Meeting a la badia de Roses on s’han aplegat més de mig centenar de regatistes entre les diferents classes en competició.

La classe optimist, que ha estat la més nombrosa, ha aplegat regatistes de Roses, l’escala, Palamós, Sant Feliu, Perpignan, Colliure i Blanes i han pogut navegar les sis proves programades.

El Club de Vela Blanes va participar amb cinc regatistes als quals acompanyava Berta Casadevall, que encara no està recuperada de les últimes molèsties de canell que l’han tingut apartada de la competició els darrers caps de setmana.

El seu alè va ser vital perquè els seus companys d’equip aconseguissin bon resultats. El millor de tots, Dani López (16è), el petit de l’equip, va guanyar a la seva categoria i es va convertir en el primer classificat sots-11. Acompanyaven al regatista infantil, el seu germà, Vladik (10è), primer blanenc de la general en desena posició, Tessa Aguirre (11a) que va quedar a pocs punts de pujar al podi, convertint-se en la 4a femenina sosts-16, , Max Piguillem (24è), que només va poder competir a la jornada de dissabte i IIbai Ibarguren (27è) que va tancar la classificació blanenca per davant de regatistes del país veí i navegants ben coneixedors de les específiques característiques meteorològiques de la badia empordanesa.