Cinc blanencs al Trofeu Club Nàutic Masnou de la classe optimist

Cinc blanencs al Trofeu Club Nàutic Masnou de la classe optimist

Vladik, Tessa, Martina, Ibai i Berta, participen en una de les ultimes proves de l’any.

Club Nàutic Masnou, 26 i 27 de novembre.- Repartits en dos grups (blau i groc), més de 150 regatistes es varen donar cita en aigües del Maresme per dur a terme una de les últimes proves puntuables del calendari. La meteorologia adversa va fer que els regatistes només poguessin completar les proves de diumenge, després de que dissabte no és portés a terme cap prova, després d’esperar al vent fins a dos quarts de cinc aproximadament. Diumenge amb vents fluixos de sud, la flota va poder completar les 3 proves que van servir per a completar la classificació en la que no es va poder fer cap descart.

El millor dels cinc regatistes blanencs que varen participar a la regata va ser Vladik López (42è) que va dur a terme una extraordinari segona regata en que es va col·locar en 5è lloc de la general entre 162 regatistes. L’altre representant masculí, Ibai Ibarguren va finalitzar en el lloc 126è

Pel que fa a les regatistes femenines, la millor va ser Tessa Aguirre (85a), seguida de Martina Garcia (121a) i Berta Casadevall (152a).

Classificacions: http://regatascnm.sailti.com/ca/default/races/race-resultsall/text/trofeu-club-nautic-masnou-ca-2-ca