Ascensión Roca de Togores (RCNT) domina amb autoritat la Copa d'Espanya 2018.

Ascensión Roca de Togores (RCNT) domina amb autoritat la Copa d'Espanya 2018.

El vent de garbí estable de direcció ha arribat als 18 nusos.

Club Vela Blanes, 30 d'abril de 2018.- Dia fantàstic de competició després de la jornada dominical en la que predominà el mal temps. Amb un dia asolejat y un vent de garbí estable en direcció e intensitat dels 12 als 18 nusos, els  regatistes han navegat tres proves, completant 5 en total que ha possibilitat descartar-ne una.

Completada la jornada, Ascensión Roca del RCNT, consolida la primera posició i es la candidata a guanyar la Copa d'Espanya. La lluita per el segon i tercer lloc es presenta força renyida, un punt separa al regatista del CN Balís, Rafael Rabasa de l'empordanès Oriol Piña (CN Estartit). Ambdós lluitaran per el títol de millor regatista masculí SUB-20.

A la categoria femenina, al marge del campionat absolut que amb molta probabilitat s'emportarà l'alacantina Ascensión Roca, Lluïsa Puig del CN Estartit lluitarà per guanyar el títol amb la categoria SUB-20.

Pel que fa als SUB-18, Marc arrufat (CN Balís) es farà amb tota seguretat amb el triomf en la seva categoria i la seva companya de club, Monica Veenhoven també ho farà en categoria femenina.

El millor regatista local, Nil Gibernau, ocupa el 14è lloc.