Arrenca l'Esport Blau Escolar 2022/2023 amb el Club de Vela Blanes

Arrenca l'Esport Blau Escolar 2022/2023 amb el Club de Vela Blanes

Fins a 6 escoles (Joaquím Ruyra, Mossèn Joan Batlle, Quatre Vents, Pinya de Rosa, Sta. Maria i Sa Forcanera) iniciaran aquest curs escolar 2022/2023 l'assignatura d'Esport Blau Escolar que portaran a terme en 10 sessions al llarg de tres mesos.

Uns 275 alumnes de 5è curs de primària participen del projecte que es va començar a Blanes el 2019 amb el suport del Consell Català de l'Esport, la Federació Catalana de Vela, l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Blanes i el mateix Club de Vela.

Club Vela Blanes, 14 de setembre de 2022. Dilluns d'aquesta setmana s'han començat les sessions a l'aigua amb els alumnes de primària que participen de l'assignatura d'Esport Blau Escolar. Aquest curs 2022/2023 uns 275 alumnes, de 5è de primària, de 6 escoles de Blanes participaran del projecte que es va començar l'any 2019 amb el suport del Consell Català de l'Esport, la Federació Catalana de Vela, l'Àrea d'Ensenyament de l'Ajuntament de Blanes i el mateix Club de Vela.

Engegat en origen conjuntament amb la secretaria general de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, el departament d'Educació i els Consells Esportius, el programa d'Esport Blau Escolar busca la popularització, l'aproximació i la promoció de l'esport de la vela a l'alumnat del país, per tal de potenciar la seva pràctica en els Centres d'Ensenyament en l'àrea d'Educació Física.

L'activitat que compta amb 10 sessions que culminaran el maig del pròxim 2023 van començar aquest setembre amb la classe teòrica als diferents centres educatius. El maig de 2023 totes les escoles coincidiran en una sessió final.

De 9 a 11 hores uns centres i de 15 a 17 hores d'altres, els alumnes mitjançant les embarcacions pròpies de l'escola de vela del club, "són educats" mitjançant l'esport nàutic durant dues hores a la setmana, potenciant el treball en equip, el respecte al medi i el descobriment del litoral català.

De 9 a 11 hores uns centres i de 15 a 17 hores d’altres, els alumnes mitjançant les embarcacions pròpies de les escola de vela del club, “són educats” mitjançant l’esport nàutic durant dues hores a la setmana, potenciant el treball en equip, el respecte al medi i el descobriment del litoral català.

Escola

Mesos

Dies

Horari

JOAQUIM RUYRA

SET./OCT./NOV.

DIMECRES

9-11 HORES

MOSSÈN JOAN BATLLE

MAR./ABR./MAI.

DIMARTS / DIMECRES

9-11 HORES

QUATRE VENTS

SET./OCT./NOV.

DILLUNS / DIMARTS

9-11 HORES

PINYA DE ROSA

SET./OCT./NOV.

DIJOUS / DIVENDRES

9-11 HORES

SANTA MARÍA

SET./OCT./NOV.

DIMARTS / DIJOUS

15-17 HORES

SA FORCANERA

MAR./ABR./MAI.

DILLUNS / DIJOUS

9-11 HORES