Europeu juvenil classe Europe 2014 a Bèlgica.

Marina Martínez l'única representat del CVB a terres belgues

Nieuwport, Belgica, 1-7 Agost.- Ja ha finalitzat la seva primera participació internacional la nostra regatista Marina Martinez, i ho ha fet a l'europeu juvenil dut a terme a Nieuwpoort (Bèlgica) del 1 al 7 d'agost. Més de 100 regatistes repartits en categoria masculina i femenina han disputat un campionat amb 10 proves i dos descarts. Amb molt poc vent durant tots els dies de regata amb 5/7 nusos que només van pujar a 15/18 l'últim dia de competició, l'ambient ha estat fresc amb temperatures que difícilment han arribat al 20ºC.

Amb 37 regatistes a la categoria femenina la Marina va tancar l'europeu amb millors resultats cap al final de la competició, segurament amb més confiança en les seves possibilitats, després de passar un primer dia de mesurament que era un handicap del tot nou per la Marina. Difícil paper el de la blanenca, que va tenir de lluitar al costat de regatistes nòrdiques (daneses) de primer nivell a la categoria i que es van fer amb el podi. Bona experiència per anar treballant aspectes tècnics després de navegar en un camp de regates complicat pel tema de les corrents.

CLASSIFICACIONS: 37 regatistes femenines