Actualitat de la regata

Blinnikka i Rodrigues dominen les ones a Blanes i guanyen el Costa Brava World Championship Raceboard Class 2018.

Blanes 30 de juny de 2018.-Vents de l'est entre 5-7 nusos amb dia estiuenc de 28 graus de temperatura han estat les condicions meteorològiques amb les que s'ha tancat el Costa Brava World Championship Raceboard Class 2018.

Dues noves proves han posat punt i final a l'esdeveniment mundial que durant una setmana s'ha dut a terme a la capital de la Selva Marítima. Blanes ha acollit durant set...

Veure noticia


Aleksandra Blinnikka sentencia el Mundial de Blanes a una jornada de la seva finalització i el Portugués Joao Rodrigues es farà amb el títol mundial a la categoria masculina.

Blanes 29 de juny de 2018.-Dues proves més amb vents de sud de sis nusos d'intensitat han confirmat el que es preveia abans de la jornada d'ahir, en que no es van disputar proves.  La regatista Aleksandra Blinnikka i el portuguès Joao Rodrigues es faran amb la victòria final d'un mundial que han dominat de principi a fi.

La regatista nòrdica està portant a terme un mundial impecable, amb...

Veure noticia


El vent pren el protagonisme als regatistes i la seva absència deixa sense proves la tercera jornada del Mundial de Raceboard.

Blanes 28 de juny de 2018.-l'avís de tempesta i la manca de vent necessari per competir en bones condicions ha deixat sense proves la jornada d'aquest dijous.

Un vent entre llevant i xaloc, amb 7 nusos, semblava que permetria desenvolupar alguna prova. Malauradament aquest ha anat minvant fins a baixar a 3, fet que ha condicionat al Comitè per prendre la decisió de tornar a port. Unes...

Veure noticia


Aleksandra Blinnikka intractable al Mundial de Blanes.

La finesa domina la categoria femenina sense donar opcions a les seves rivals i torna a guanyar les proves disputades avui.

El portuguès comença a obrir distància amb els seus rivals i només el regatista del CN Puerto Sherry, Curro Manchón, sembla intentarà disputar-li , en les tres jornades que encara queden, el triomf final.

Tard, però tal i com deia la predicció, el vent de garbí...

Veure noticia