XX Nit de la Vela

La FCV distingeix el Projecte IES de la Vela, Oriol Subirà comodor de l'any, Marc Subirà campió de Catalunya classe Europa, Alex Brugarolas i Joan Pibernat campions de Catalunya 420 i Atlantic Brugman en 420 femení

Drassanes Reials de Barcelona 9 de març de 2007

En el decurs del Sopar de la XX Nit de la Vela, en el que el Club Vela Blanes va ser un dels autèntics protagonistes, va brillar amb llum pròpia la distinció per l'assoliment de l'IES de la Vela de Blanes que ha sigut fruit dels esforços de l'Àrea d'Esports de l'Ajuntament de Blanes, la Secretaria General de l'Esport (delegació Girona), IES Serrallarga de Blanes i el Club de Vela Blanes. Joan Salmerón (Tinent d'Alcalde d'Esports), Josep Saguer (Secretari Territorial de l'Esport Girona), Àlex Cugota i Albert Felip (professors Educació Física IES Serrallarga) i Amadeu Nualart, Pressident Club Vela Blanes

D'altre banda es va fer el lliurament de les distincions anuals que atorga la FCV, les plaques acreditatives de Campions de Catalunya, i les veles de Platí, Or i Argent a aquells clubs que s'han fet mereixedors d'aquestes distincions.
Una vintena de persones formaven la comitiva del Club Vela Blanes, una de les més nombroses, doncs la nit s'ho valia. Enguany el nostre Club rebia la vela de Platí, la placa de Campió de Catalunya de la classe Europa (Marc Subirà), la de Campions de Catalunya de la classe 420 en categories: masculí (Àlex Brugaroles i Jan Pibernat ) i femení (Atlàntic Brugman) i l'Equip de la classe 420 del nostre Club. 


La gran festa social i d'homenatge als millors esportistes de la vela catalana celebrada a les Drassanes Reials de Barcelona ha estat enguany la gran trobada de tot el col·lectiu del nostre esport i sobretot del nostre Club, que enguany ha assolit un èxit aclaparador. El responsable de tot això ha estat del nostre comodor; l'Oriol Subirà de Galdàcano, que va rebre la Insígnia d'Argent de la FCV per la seva dedicació i esforç envers l'esport nàutic de la nostra entitat.