Xmerit, Korrigan, Tossut, Babau i Stragos a la VI RETMAR del CN Premià

Més de 60 tripulacions participen a la darrera prova del Trofeu Comodor del club del Maresme.

CN Premià.- 2 de desembre de 2019.- El passat dissabte 30 de novembre es va dur a terme la sisena edició de la Regata RETMAR, darrera prova del Trofeu Comodor, que organitza el Club Nàutic Premià i que enguany a aplegat mes de 60 embarcacions que han competit en classe regata i classe creuer, en tripulació, solitaris i a dos. La sortida per a tota la flota es va prendre de forma escalonada cada 5 minuts depenent de la classe. La classe regata va tenir dues sortides (grups tripulació i solitaris i a dos) amb un recorregut costaner de 11 milles i la creuer que aplegava (solitaris i a dos) amb només 6 milles de recorregut, ambdós combinat vents de cenyida i portants.

El Club de Vela Blanes va participar amb 5 embarcacions, totes a la classe regata, 2 amb tripulació, 1 en solitari i 2 en A2. A la categoria Solitaris, el puma 38 d’Ivan Cabré (Stragos) va quedar en 7e lloc després de completar les 11 milles en poc més de dues hores i mitja. Pel que fa al grup A2 el Babau (9è) de Jordi Vidal va guanyar la partida al Tossut de Josep Peralta (14è) una vegada compensats els temps. Finalment al Grup II de regata amb tripulació, el Korrigan (4rt) de Joan Balaguer es va situar un lloc per davant del swuan 45 de Tito Moure Xmerit (5è). En el cas d’aquest últim, s’ha de dir que a la general del Trofeu Comodor, i sempre dins del seu grup classificatori, es va fer amb el segon lloc.