Xavi Marina 3er a la SUP RACE GARRAF 2020

Xavi Marina 3er a la SUP RACE GARRAF 2020

Club Nàutic Garraf, 4 d’octubre de 2020.- Nova cursa de paddle surf el diumenge passat en aigües del Garraf. Tercera prova del calendari català de la Unió Catalana de Surf amb curses de 3, 6 i 9 quilòmetres amb un total de 57 participants repartits en les diferents categories.

Jornada molt complicada per la meteorologia va comptar amb la participació del Club de Vela Blanes Sup Team. El gruix de l’equip que va participar a la cursa de 9km masculí-elit va veure com Xavi Marina (3er) pujava al podi en tercer lloc, només a 4 minuts del guanyador absolut Iker Barbarrubio (Sup Barcelona) i a menys de 3 minuts del banyolí, afincat a Barcelona, Miquel Roige (Molokai Sup Center). Albert Vives (6è) completava també de forma extraordinària el recorregut amb poc mes d’una hora y 30 minuts, seguit del també blanenc David Blàzquez (7è). Rafa Fernàndez, que no va acabar la cursa va completar la participació blanenca en una categoria amb un alt nivell competitiu i amb el handicap afegit de les fortes condicions per la cursa amb fort vent i onades.

A la categoria 3 km-Popular Àngel Guerrero (4rt) va aconseguir finalitzar el recorregut en 4rt lloc després de poc més de 50 minuts. Elsa Auger (4ª) en categoria femenina 6Km-Amateur, es va consolidant a la categoria, on també ha debutat Neus Collado

Resultats: https://www.webscorer.com/race?raceid=224216