Xammar/Brugman, bronze en el 'test olímpic' del 470 mixt

Xammar/Brugman, bronze en el 'test olímpic' del 470 mixt

Partien segons en la Medal Race i es van veure superats pels alemanys Malte i Anastasiya Winkel

17 Tripulacions varen participar a Marsella en el primer test preolímpic disputat en l’escenari que acollirà les competicions de vela en els pròxims JJOO de París.  

Marsella, 7-16 de 2023.- El duo espanyol format per Jordi Xammar i Nora Brugman van aconseguir la medalla de bronze de la classe 470 mixta de la Prova Test dels JJOO de París 2024 que es disputa en els camps de regates de Marsella, que seran l'escenari de la competició a l'agost de 2024.

Els catalans sumen un altre medalla de cara a la seva participació a les properes olimpíades, i aquesta te un valor significatiu doncs s’ha aconseguit en l’escenari on tindran lloc les competicions i amb les tripulacions favorites al podi final.

Jordi Xammar i Nora Brugman partien segons amb un punt més que els primers de la fase de classificació, els francesos Camille Lacointre/Jérémie Mion i 11 menys que els alemanys Malte i Anastasiya Winkel, tercers. Finalment, després de la Medal Race Jordi i Nora van quedar a un sol punt dels alemanys i a set dels guanyadors. De les deu proves disputades (sense tenir present la Medal) els catalans varen aconseguir dos primers llocs.

Més informació: https://paris2024.sailing.org/paris-test-event-results-centre/