X MERIT guanyador A Dos a la 48ena Guíxols Medes

X MERIT guanyador A Dos a la 48ena Guíxols Medes

Fins a 5 iots del CVB varen participar en la regata de creuers organitzada ininterrompudament més antiga de Catalunya. Korrigan (4rt) i Beagle (6è) varen acompanyar a l’embarcació de Tito Moure a la categoria A Dos, mentre que Tossut Dos (7è) i Marblau Segun (9è) ho feien a la classe ORC Tripulació.

Club Nàutic Sant Feliu.- 15 de setembre de 2019.- El poc vent va marcar la regata emblemàtica de Club Nàutic Sant Feliu que va aplegar prop de 40 iots repartits en totes les classes. El condicionant meteorològic va obligar el comitè de regates a escurçar la Guíxols Medes, que finalment es va celebrar només al llarg de dissabte i va tenir un traçat de 45 milles nàutiques amb un recorregut de sortida del port de Sant Feliu de Guíxols fins les Illes Medes i tornada al propi port. La regata “històrica”, prop de 50 anys avalen aquesta afirmació, te en els seus premis (lingots de plata per els primers, segons i tercers de cada categoria) un dels millors atractius de la competició.

Pel que fa a la participació blanenca el XMERIT de Tito Moure es va fer amb la victòria i el lingot de plata d’un quilo a la categoria A Dos, després de poc més de 7 hores de navegació. Set hores i 22 minuts es el que va trigar el KORRIGAN de Joan Balaguer en completar les 45 milles. Finalment a la categoria A Dos, el BEAGLE de Roger Ferrer va aconseguir la 6ena plaça després de 8 hores i 15 minuts.

Pel que fa al grup ORC amb tripulació el TOSSUT DOS de Josep Peralta va fer 7è mentre que l’altre Bavaria de Jordi Gómez, el MARBLAU SEGUN, ocupava la  novena posició.

Mes informació:

http://cnsfg.cat/ca/calendari/competicions/