X-MERIT 1er i BEAGLE 2n a la Regata Marítim-Soller de mes de 90 milles

X-MERIT 1er i BEAGLE 2n a la Regata Marítim-Soller de mes de 90 milles

També a la classe A DOS, el KORRIGAN de Joan Balaguer fa 4rt i el MARBLAU SEGON de Jordi Gómez competeix a la classe TRIPULACIÓ

Marítim de Soller, Mallorca, 12 d’octubre de 2019.- El Reial Club Marítim de Barcelona amb la col·laboració de l’ARAM i del Club Nàutic de Sóller van organitzar la celebració de la Regata Marítim Sóller 2019 per a iots de creuers amb tripulació, solitaris i A2 sota el Sistema de Mesurament ORC. Puntuable per el Campionat de Catalunya solitaris i A Dos i amb participació de iots amb tripulació, la regata de més de 98 milles nàutiques va aplegar una trentena de iots repartits a les diferents classes i procedents de diferents clubs nàutics del litoral on destacava per nombre d’inscrits el RCMB, CN GARRAF i CV BLANES.

En el cas dels regatistes blanencs, 4 varen ser els vaixells que van participar. Tres en la classe a dos (XMERIT, BEAGLE i KORRIGAN 4) i un al Grup de Tripulació (MARBLAU SEGON).

Prop de tres hores van separar al primer classificat del segon, a la classe A DOS, a la línia d’arribada. Ambdós, X-MERIT (1er) de Tito Moure i BEAGLE (2n) de Roger Ferrer,  van invertir mes de 22 hores en recórrer les 98 milles de la regata, El KORRIGAN (4rt) de Joan Balaguer, segon classificat en temps real, darrere l’X-MERIT, es va haver de conformar amb el 4rt lloc una vegada corregits els temps. Joan Balaguer que va ser premiat en el passat Saló Nàutic de Barcelona com a segon classificat del circuit de Regates d’Altura amb el seu X46 va invertir poc menys de 25 hores en finalitzar la regata. Finalment el MARBLAU SEGON de Jordi Gómez, al grup de convidat de tripulació, després de 4 hores d’encalmada, es va retirar passades les dues de la matinada.