Vladik López puja al podi del Campionat de Catalunya de la classe Optimist a Vilanova.

Tessa Aguirre, Max Piguillem, Ibai Ibarguren i Dani Lopez acompanyen a Vladik durant dos caps de setmana en què s'han disputat set proves pel grup or i sis pel plata
Quasi 150 regatistes de tot el litoral català es donen cita a Vilanova durant dos caps de setmana per un Campionat que també ha servit per seleccionar els integrants de la Selecció Catalana que participarà, del 28 d'abril a l'1 de maig, a la Copa d'Espanya que se celebrarà a Almeria.
CN Vilanova, 6, 7, 13 i 14 d'abril
.- Punt final a dos intensos caps de setmana en què s'ha disputat a la costa del Garraf el Campionat de Catalunya de la classe Optimist. Amb una meteorologia dominada pels efectes d'un fort anticicló que ha marcat el segon cap de setmana de regates, el Campionat de Catalunya, que ha aplegat 146 regatistes de la classe optimist, provinents de tots els clubs del litoral català, ha tancat amb 7 proves un esdeveniment que ha servit per seleccionar els integrants de la Selecció Catalana que participarà, del 28 d'abril a l'1 de maig, a la Copa d'Espanya que se celebrarà a Almeria.

El regatista blanenc Vladik Lopez (75è) ha aconseguit pujar al podi d'aquest Campionat com a primer regatista sub-16 al grup plata. En aquest mateix grup l'ha seguit Ibai Ibarguen (82è) i el Dani López (124è), el petit de l'equip, que ha deixat darrere més d'una dotzena de regatistes.

Pel que fa al grup or, el millor ha estat Max Piguillem (49è) seguit de la Tessa Aguirre (60a). La regata va estar marcada per un fort anticicló que va dominar el segon cap de setmana de proves, i que només va permetre córrer una prova al grup or aquest passat 13 i 14 d'abril.Classificacions: https://vela.cnvilanova.cat/ca/default/races/race-resultsall/text/campionat-catalunya-2024-classe-optimist-ca