Un Trofeu Primavera d'Optimist N3 en família

Un Trofeu Primavera d'Optimist N3 en família

L'equip de la classe optimist, del Club de Vela Blanes, al complet participa en el que serà l'últim Trofeu Primavera de la classe optimist, per alguns regatistes que a partir de setembre canviaran de classe.

A Berta, Tessa, Martina, Max, Ibai, Vladik i Dani els va acompanyar a la regata els regatistes d'escola Koa Martínez i Max Margall, que van debutar en la seva primera regata.

Club de Vela Blanes, 18 i 19 de maig de 2024. Prop de 30 regatistes infantils de la classe optimist varen participar aquest darrer cap de setmana a la regata Trofeu Primavera N3 per la classe optimist. Regatistes provinents de la zona nord: GEN Roses, CN L'Escala, CNCB/CVPalamós i Blanes es van donar cita per a participar de les sis proves programades al campionat i que es varen dur a terme entre dissabte i diumenge. Diumenge amb vents de llevant que varen anar pujant fins als 14 nusos i diumenge, menys estables i de menor intensitat, però que varen servir per tancar un Trofeu Primavera amb 6 de 6 proves.

La regata que ha estat quasi un comiat pels integrants de l'equip d'optimist que canviaran de classe la temporada vinent que començarà al setembre ens ha deixat la grata sorpresa de dos nous integrants d'escola que aviat passaran a formar part de l'equip i cobrir les baixes.

Així a l'equip format per la Tessa, Berta, Martina, Ibai, Max i els germans López (Vladik i Dani), es varen afegir Koa Martínez i Max Margall, que la jornada dominical varen acabar proves juntament amb el gruix de la flota.

Classificacions: https://www.cvblanes.cat/media/docs/TROFEU_PRIMAVERA_N3_FINAL.pdf