Un any més el Club de Vela Blanes pressent al Saló Nàutic de Düsseldorf

Un any més el Club de Vela Blanes pressent al Saló Nàutic de Düsseldorf

El president Joan Balaguer, gerent Héctor Espadas i el vicepresident 1r Roger Ferrer tornen un altre any al Saló Nàutic de Düsseldorf de la mà de Ports de la Generalitat i ACPET per conèixer i compartir diferents inquietuds i novetats dintre del sector.

En la jornada de dimarts van estar acompanyats pel president de Ports de la Generalitat, Sr. Marc Sanglas i la directora general, Sra. Annabel Moreno.

El BOOT 2024, que es celebra a Düsseldorf del 20 al 28 de gener, és el saló nàutic número 1 del món en exposició de vaixells i esports nàutics

Düsseldorf, dimecres 23 gener de 2024.- Un altre any el Club de Vela Blanes ha estat pressent a la fira nàutica número 1 del món, celebrada a la ciutat alemanya de Düsseldorf. El club representat pel seu president, Sr. Joan Balaguer, el gerent Sr. Héctor Espadas i el vicepresident 1r, Sr. Roger Ferrer han compartit aquests dies visita al Saló Nàutic de la ciutat alemanya (BOOT) amb altres membres, directors, presidents i tècnics, de Ports de la Generalitat, l'ACPET i clubs nàutics catalans entre d'altres.

En la jornada de dimarts varen compartir visita i inquietuds envers el sector nàutic amb el president de Ports de la Generalitat, el Sr. Marc Sanglas i amb la directora general de aquesta institució, la Sra. Annabel Moreno. Ambdues personalitats, que van compartir estand amb tots els representants de ports, varen conèixer de primera mà la realitat i les diferents experiències que viu el sector al llarg del litoral català tot donant tot el suport i encoratjant els ports a continuar amb la feina tan important que suposen pel país.

La Fira que s'allargarà fins al 28 de gener és la fira d'esports nàutics líder en l'àmbit mundial. Tota la cadena de valor de l'indústria i els serveis nàutics es donen cita en aquest esdeveniment anual que atreu cada any a professionals i compradors de tot el món. En aquesta 55a edició destaquen els sectors de construcció d'embarcacions, tecnologies aplicades i APP nàutiques, per una banda, i l'equipació, el material i la tecnologia aplicats als esports nàutics.