Tret de sortida d'una

Tret de sortida d'una "renovada" edició del Trofeu Vila de Blanes Creuer

El WAIKIKI (ORC-3) d'en Jordi Vilar encapçala la general conjunta. Al Grup ORC 0-1 AUDAX d'en Toni Guiu i el TRAMENDU d'en Salvador Vieta al ORC-2 completen els podis de la primera jornada.

Club Vela Blanes, 27 de febrer de 2016.- Nova edició de l'antic Trofeu Príncep de Girona ja batejat com a Trofeu Vila de Blanes Creuer, i que enguany a aplegat 11 iots del CN Masnou, CN Balís. RCNB, CN Golfus, Independent i Club Vela Blanes.

Puntuable enguany per la Copa Catalana Centre el Trofeu iniciava avui les proves, en un dia complicat meteorològicament parlant, puntual a les 12:00 hores, amb el recorregut de la travessa Blanes, Lloret de Mar, Malgrat de Mar (pilona) i arribada a Blanes entre balisa i pal de la senyera situada sobre Sa Palomera. El vent del 190º ha obligat a situar una boia de desmarc a 1 milla, essent el recorregut final de 13 milles. Una forta onada, amb mar, i un vent d'entre 13 i 16 nusos ha fet que part de la flota no prengués la sortida.

Finalment 6 embarcacions han finalitzat la prova essent l'AUDAX d'en Joan Guiu i Pablo Garriga (RCMB) el primer en arribar en temps real, seguit del VERTIGO (Toni Guasch) del CN Balís, el TRAMENDU de Salvador Vieta (RCMB) i el DESAFINO d'en Miquel Colomer. El WAIKIKI (Jordi Vilar) del Club Vela Blanes, que ha arribat 5è lloc, ha estat la sorpresa. Una vegada corregits els temps, s'ha col·locat primer de la general conjunta. Finalment en 6è lloc ha arribat el BEAGLE d'en Roger Ferrer, també del Club Vela Blanes.

Enguany entre els actes paral·lels a la regata, s'ha de destacar la xerrada sobre la BWR 2015 a càrrec d'Aleix Gelabert (One Planet, One Ocean & Pharmaton) que ha tingut lloc avui a les 17:00 hores a l'aula polivalent.