Tito Moure subcampió de Catalunya de creuers A Dos

Tito Moure subcampió de Catalunya de creuers A Dos

L’SMERIT que el cap de setmana passat es va proclamar campió de la Copa Catalana, tancarà l’any com a subcampió de Catalunya i 3r classificat del Circuit de Regates Costaneres de la FCV.

El KORRIGAN de Joan Balaguer queda situat 6è del rànquing, Campionat de Catalunya classe A Dos, on també apareixen el TOSSUT DOS de Josep Peralta i l’AINUR d’Àxel Muñoz.

Club de Vela Blanes, 25 de novembre de 2022.- Punt final a l’any competitiu a casa nostra dins la classe creuer amb els guanyadors dels Campionats de Catalunya de les diferents classes i categories.

Pel que fa a la nostra flota de creuers ORC, un nom propi: SMERIT. L’embarcació de Tito Moure s’ha proclamat subcampiona de Catalunya després de participar en 6 (Columbretes, Godó, Tramuntana, BMB, Guíxols-Medes i la Copa Catalana duta a terme al Club Nàutic el Balís) proves del circuit, de les 14 proves puntuables per al Campionat. D’aquestes sis proves, Tito Moure n’ha guanyat quatre, entre elles la mateixa Copa Catalana duta a terme al Balís i el 49è Trofeu Comte de Godó al RCNB.

Dins el Campionat de Catalunya de la classe A Dos, el KORRIGAN de Joan Balaguer ha estat 4rt, mentre que el TOSSUT DOS de Josep Peralta i l’AINUR d’Àxel Muñoz, també apareixen al rànquing després de participar, ambdós, en dues proves del circuit cadascú: Columbretes i BMB en el cas del Tossut, i Ruta de la Tramuntana i BMB l’Ainur.

Al Circuit de Regates Costaneres A Dos han puntuat, a més dels ja citats SMERIT (3r), KORRIGAN (4t) i TOSSUT (6), el JEKYLL de Stephane Azzoni que ha aconseguit el segon lloc de la classificació.

A la Copa Catalana Zona Centre (regates VBC, GP Balís i Trofeu Syrera) també han puntuat al rànquing, JEKYLL BEAGLE, ALEPH i MARBLAU.

Tots els campions i rànquings a: https://vela.cat/ca/documents-4?id_directory=52