Tessa Aguirre, Ibai Ibarguren, Max Piguillem i els germans Hernàndez participen al Campionat de Catalunya d’Optimist.

Nicolàs i Ramón Hernández els millors regatistes blanencs al Club Nàutic Cambrils.

Club Nàutic Cambrils,10, 11, 17 i 18 d’abril, de 2021.- Difícils condicions les que es varen donar els dos cap de setmana a terres del sud que van condicionar molt el desenvolupament del Campionat de Catalunya de la classe Optimist, que finalment va poder disputar fins a 6 proves. El CN Cambrils ha acollit a més de 170 regatistes d'Optimist (G1 i G2) en la regata que ha servit per definir la Selecció Catalana que, del 29 d'abril al 2 de maig, disputarà la Copa d'Espanya a Hondarribia.

5 varen estar els regatistes blanencs que van competir al campionat i que per sobre dels resultats han pogut gaudir d’una experiència extraordinària de primer nivell, després de mesos on l’activitat va estar quasi aturada del totalment, reduïda a regates de N2, degut a la pandèmia.

El millors classificats els germans Nicolàs (16è) i Ramón (17è) Hernández, que mantenen el seu particular duel dins el G2 i que varen aconseguir molt bons parcials. Nicolàs amb un 3 lloc a la tercera prova i Ramón amb un primer a la ultima, tot superant 87 regatistes. Tessa Aguirre (52ena), la única representant femenina de l’equip, va lluitar de valent amb unes fortes i dures condicions meteorològiques situant-sa a la quarta prova en un més que meritori 14è lloc, per davant de molts dels favorits, inclosos els que varen pujar a podi finalment. Molt bo també el campionat dut a terme per Ibai Ibarguren (59è). El blanenc va completar les proves, amb més de la meitat d’elles de mitja taula cap amunt. El seu 33è lloc a la quarta prova demostra que encara te marge de millora. Finalment, Max Piguillem (70è), que no va poder competir el segon cap de setmana, va aconseguir un 18è lloc a la primera prova del primer cap de setmana que feia preveure un extraordinari campionat. Malauradament, el fet de no poder competir els dos darrers dies van condicionar la seva classificació.

CLASSIFICACIONS Camp. Cat. Optimist G2 (88 regatistes)