Stephane Azzoni subcampió de Catalunya de solitaris amb el VOL DE NUIT

Stephane Azzoni subcampió de Catalunya de solitaris amb el VOL DE NUIT

El KORRIGAN de Joan Balaguer 3er de la General a la IX Regata Illes Medes-ORC

CNAM, 21 de Setembre de 2014.- El cap de setmana del 20 i 21 de setembre es va disputar la IX Regata Illes Medes, que te un recorregut de 91 milles, amb sortida a Arenys, balisa al port de Palamós, virar les illes Medes i tornada a Arenys.

5 minuts passaven de migdia quan es va donar el tret de sortida de la regata que enguany puntuava per embarcacions de Solitaris, A-Dos, A-Tres i tripulació completa, tant en el sistema ORC Club com el RI. Per els velers amb certificat ORC, la prova a més, era puntuable per al Campionat de Catalunya de Solitaris.

El VOL DE NUIT de l'Stephane Azzoni es va proclamar subcampió de Catalunya a la categoria de Solitaris (ORC) al guanyar la regata després d'invertir quasi 21 hores en finalitzar el recorregut. Tot just per davant d'altre amic nostre, i exmembre del Club, Jaume Mercader, amb el ZETA.

Per altre banda, Joan Balaguer, amb el KORRIGAN, tercer a la general de tripulacions (en Joan competia A Tres) amb sistema de mesurament ORC, va invertir uns 40 minuts menys que el J92 de l'Stephane

La regata es va caracteritzar pel poc vent general que va acompanyar la prova va obligar a l'organització a escurçar-la a la Llossa de Palamós, deixant el recorregut inicial de poc menys de 90 milles en 60. El vent de la sortida de 6/7 nusos de S-SE a Arenys va canviar a Llevant a l'alçada de Blanes i es va mantenir molt fluix i amb rolades constants fins arribar a virar la Llossa. La tornada a Arenys només va ser del tot fructífera quan amb les primeres hores del matí, fins a l'alçada de Malgrat, el vent de terra es va mostrar generós arribant fins als 14 nusos. A partir d'aquest moment encalmades i vents fluixos van permetre les tripulacions finalitzar la regata.