Sopar Fi Temporada Club Vela Blanes 2015

Sopar Fi Temporada Club Vela Blanes 2015

l'acte que ha comptat amb més d'un centenar de persones posa punt i final a la temporada estiuenca. Socis, familiars i amics han gaudit d'una extraordinària vetllada que ha estat amenitzada per Disco Animació Jordi Punt i que s'ha allargat fins ben entrada la matinada.

Club Vela Blanes, 29 d'agost de 2015.- El sopar, que s'ha iniciat com cada any amb el lliurament de reconeixements i guardons als regatistes més destacats de la passada temporada ha comptat amb la presència, entre d'altres, del president de la Federació Catalana de Vela, el Sr. Xavi Torres; la regidora responsable d'Urbanisme, Seguretat i Protecció Civil de l'Ajuntament de Blanes, Pepa Celaya; el vocal de Junta Directiva, Sr. David Cabré, el secretari Sr. Hubert Janssen, el comodor Sr. Xavier Manresa, el Vicepresident 2n, Sr. Oriol Subirà; i el president del Club Vela Blanes, el Sr. Amadeu Nualart.

Trobareu les fotos del sopar a les galeries d'imatges dins l'apartat de multimèdia de la web: https://www.cvblanes.cat/ca/multimedia/galeria/20150829-sopar-fi-de-temporada-cvb-fotos-alfred-farre