SMERIT tercer a la 18a edició PALMAVELA 2022

RCNP, 4-8 de maig de 2022.- S’ha tancat una nova edició de la regata PALMAVELA per a les classes (IRC/IMA Maxi, ORC 3 y ORC A2) que ha decidit els seus campions després de les proves dutes a terme l’últim dia de competició. L’esdeveniment organitzat per el Reial Club Nàutic de Palma, que suposa el tret de sortida a la temporada de les grans regates de la classe creuer al Mediterrani, va tancar diumenge 8 de maig la regata, a l’hora prevista, després de quatre jornades de competició amb molt bones condicions de vent.

A la classe ORC A2, amb 10 iots en competició, es varen dur a terme dues proves de recorregut compost d’entre 17 i 19 milles. SMERIT (3er) de Tito Moure, amb Stephane Azzoni, amb un 5è i un 3er lloc va pujar al podi com a tercer classificat. L’embarcació del Club de Vela Blanes va repetir la posició que uns dies abans havia aconseguit, també a Palma, a la regata “La Larga” de 135 milles.

Al lliurament de premis van assistir Emerico Fuster, president del RCNP; Javier Sanz, president de la RFEV; Catalina Darder, presidenta de la FBV; Francés Antic, president de l’Autoritat Portuària de Baleares; Francisco Ducrós, regidor d’esports de l’Ajuntament de Palma; Dámaso Belenguer, comandant del Sector Naval de Balears; i Mónica Rechia, representant de la International Maxi Association (IMA).

Un any més, y van nou, els trofeus de PalmaVela han estat realitzats per el pintor, de temes marítims, Patrick Harris.