SMERIT es proclama campió a la Regata 100 Milles entre Illes, al Nàutic de Ciutadella

SMERIT es proclama campió a la Regata 100 Milles entre Illes, al Nàutic de Ciutadella

Tito Moure i Sttephane Azzoni guanyen a la classe ORC A en aquesta primera edició d’una regata de recorregut costaner entre les illes de Menorca i Mallorca.

Club Nàutic Ciutadella, 1-3 d’abril de 2021.- La Regata 100 milles entre Illes que organitza el Club Nàutic Ciutadella es una regata “tres en uno” amb sortida a Ciutadella de Menorca rumb a Mallorca per virar el Farayó d’Aubarca (allà s’agafa la primera arribada) per continuar la navegació rumb a l’Illa de l’Aire on es pren la segona arribada i es continua fins a Ciutadella novament per finalitzar la regata. Gran regata, amb alta participació, una trentena d’embarcacions, i un alt nivell competitiu.

El Chica Checa de Toni Pons Faner (CN Ciutadella) i el Hydra de Oscar Chaves (CN El Balís) varen ser els protagonistes d’aquesta edició celebrada  aquesta Setmana Santa. Els menorquins, per imposar-se en temps compensat i els catalans per fer-ho en temps real, aquest en arribar passades les cinc de la matinada de divendres sant, i després de poc més de 15 hores, a la línia d’arribada. Tot just darrere, en tercer lloc, arribava a port altre dels favorits i representant del Club Vela Blanes, el Smerit (1er ORC A), amb Tito Moure y Stephane Azzoni, qui protagonitzava un duel amb l’Hydra durant prácticament tot el recorregut. Finalment i tot i arribar darrere de l’Hydra, Tito i Stephane varen aconseguir guanyar, una vegada compensat els temps, la regata a la classe ORC A. de 2021.- La Regata 100 milles entre Illes que organitza el Club Nàutic Ciutadella es una regata “tres en uno” amb sortida a Ciutadella de Menorca rumb a Mallorca per virar el Farayó d’Aubarca (allà s’agafa la primera arribada) per continuar la navegació rumb a l’Illa de l’Aire on es pren la segona arribada i es continua fins a Ciutadella novament per finalitzar la regata. Gran regata, amb alta participació, una trentena d’embarcacions, i un alt nivell competitiu.

El Chica Checa de Toni Pons Faner (CN Ciutadella) i el Hydra de Oscar Chaves (CN El Balís) varen ser els protagonistes d’aquesta edició celebrada  aquesta Setmana Santa. Els menorquins, per imposar-se en temps compensat i els catalans per fer-ho en temps real, aquest en arribar passades les cinc de la matinada de divendres sant, i després de poc més de 15 hores, a la línia d’arribada. Tot just darrere, en tercer lloc, arribava a port altre dels favorits i representant del Club Vela Blanes, el Smerit (1er ORC A), amb Tito Moure y Stephane Azzoni, qui protagonitzava un duel amb l’Hydra durant prácticament tot el recorregut. Finalment i tot i arribar darrere de l’Hydra, Tito i Stephane varen aconseguir guanyar, una vegada compensat els temps, la regata a la classe ORC A.