Salvador Vieta amb el TRAMENDU (ORC-2) guanya el Trofeu Vila Blanes Creuer 2016

Salvador Vieta amb el TRAMENDU (ORC-2) guanya el Trofeu Vila Blanes Creuer 2016

AUDAX (ORC 0-1) i WAIKIKI (ORC-3) es fan amb els primers llocs dels seus grups. Al ORC-2 completen el podi el VERTIGO DOS del CN El Balís i el DESAFINO de Miquel Colomer.

Club Vela Blanes, 28 de febrer de 2016.- Tal i com es preveia, les regates més tècniques han decantat la balança, per al podi, de la banda dels iots més punters de la flota. Les dues proves d'avui (sobrevent-sotavent), amb un vent de tramuntana estable durant tot el dia, amb una intensitat d'uns 20 nusos de mitja, han permès que el vaixell TRAMENDU es fes amb la victòria al seu grup i a la general conjunta. Amb un recorregut de 6,4 milles, el iot de Salvador Vieta ha aconseguit una vegada corregits els temps, dos segons llocs que juntament amb el primer d'ahir l'han permès fer-se amb la victòria final. En el seu grup VERTIGO DOS i DESAFINO han ocupat les altres places de podi.

Destacar en aquest grup les bones sensacions del nou BEAGLE d'en Roger Ferrer (Club Vela Blanes) que s'ha situat 6è de la general i 4rt del seu grup, i del KORRIGAN de Joan Balaguer, també del Club Vela Blanes, que no ha pogut recuperar-se del fet de no poder competir dissabte per problemes amb la seva embarcació.

Pel que fa al grup ORC 0-1, la jornada dominical ha servit per consolidar la victòria de l'AUDAX ENERGIA de Toni Guiu i Pablo Garriga; mentre al grup ORC 3 el WAIKIKI de Jordi Vilar es feia amb la victòria. l'embarcació del Club de Vela Blanes, que ahir es col·locava al primer lloc de la general, ha lluitat de valent entre la resta de iots dels altres grups i ha completat les dues proves d'avui amb unes condicions de vent que no eren les més adients per les seves característiques.

Al lliurament de premis han assistit el president del Club, Amadeu Nualart, el comodor Xavier Manresa i el representant de creuers en Junta Directiva Roger Ferrer, patró del Beagle, que ha felicitat als comitès per la tasca feta i s'ha felicitat per superar un cap de setmana que es prèvia difícil per les condicions meteorològiques, i que finalment ha permès disputar el Trofeu amb tota normalitat.