S MERIT i KORRIGAN 1er i 3er al Campionat de Catalunya classe creuer A2

Club vela Blanes, novembre 2020.- En una temporada marcada per la pandèmia de la COVID-19, que ha obligat a posposar vàries competicions esportives, entre elles diferents regates, els iots S MERIT de Tito Moure i el KORRIGAN de Joan Balaguer, han aconseguit pujar al podi del Campionat de Catalunya d’aquest 2020.

Després de finalitzar aquesta temporada atípica, i havent-se disputat del calendari de regates pel Campionat de Catalunya: Ruta de la Tramuntana, Regata Vent de Dalt, Mare Nostrum, Guíxols-Medes, Blanes-Medes-Blanes i la regata Marítim-Sóller; el SWAN 45 de Tito Moure s’ha proclamat Campió del Campionat a la categoria A2, mentre el X-46 SD, de Joan Balaguer ha ocupat el tercer lloc del campionat. Ambdós iots ha realitzat una molt bona temporada malgrat les dificultats que ha suposat per els regatistes poder competir la totalitat de les proves programades degut a la pandèmia. Així per exemple S MERIT es va proclamar guanyador entre d’altres proves, de la regata Marítim-Sóller i la Blanes-Medes-Blanes. Per la seva banda el KORRIGAN, que enguany es va proclamar guanyador de la Golden Cup 2020, el passat mes de setembre,  va aconseguir el 3er lloc a la XXVII Ruta de la Tramuntana de 54 milles.